WIMPERS & WENKBRAUWEN

Je wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht. Ze bepalen voor een groot deel jouw gezichtsuitdrukking. Mooie en perfecte wimpers en wenkbrauwen zijn hierbij belangrijk. 
 
Zijn jouw wimpers en/of wenkbrauwen weer toe aan een behandeling? Maak dan snel een afspraak voor een van de onderstaande behandelingen en wie weet zie ik je binnenkort in mijn schoonheidssalon! 

Perfecte wenkbrauwen
De wenkbrauwen worden naar wens gemodelleerd en geverfd. Je kunt hierin kiezen voor epileren of harsen. Samen bepalen we de kleur die perfect bij jou past. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Perfecte wimpers en wenkbrauwen
Ook hier worden de wenkbrauwen naar wens gemodelleerd en geverfd. Epileren of harsen, de keuze is aan jou. Voor zowel de wimpers en wenkbrauwen kiezen we een kleur die bij jou past. Deze behandeling duurt ongeveer 30-45 minuten.

Lash lift
Lash lift is een wimperlifting waarbij je eigen wimpers mooi en subtiel gelift worden. De wimpers worden gelift vanaf de wortel door middel van siliconen pads. Na deze lift worden je wimpers geverfd in een prachtige diepe kleur. Met de lash lift techniek worden de wimpers gelift om een mooie, sprekende blik te krijgen. Vaak lijkt het alsof je korte wimpers hebt, maar na een lash lift behandeling zul je versteld staan wat voor mooie wimpers je van nature eigenlijk hebt! Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten. 

Hennabrows
Net als bij het verven met normale wenkbrauwverf gaat het bij hennabrows in eerste instantie om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Tevens zorgt henna ervoor dat de verf ook op de huid blijft zitten. Bij hennabrows worden je wenkbrauwen gestyled door harsen en epileren. Hierdoor krijg je strakkere en vollere wenkbrauwen waar je lang plezier van beleeft! Wenkbrauwmake-up wordt hierdoor overbodig. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Browlift/browlamination
Een behandeling waarbij de haren gelift worden in een richting naar wens van de klant en geverfd kunnen worden (bij de prijs inbegrepen). Het resultaat: volle ogende wenkbrauwen! Ook ideaal voor gekrulde/warrige wenkbrauwhaartjes en het minder laten opvallen van littekens. Ga jij voor fluffy brows of strakke wenkbrauwen? Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Lash lift

Browlift

Browlift

Lash lift + perfecte wenkbrauwen

Hennabrows

Hennabrows

Browlamination

Browlamination