WIMPEREXTENSIONS

Geen zin om elke keer mascara te gebruiken? Wil je wakker worden met natuurlijke, volle, lange wimpers? Dan is een set wimperextensions geschikt voor jou!

 

Ik maak gebruik van de One-by-One techniek. Met deze techniek wordt er wimper voor wimper een verlenging aangebracht door middel van een extension. Dit wordt gedaan met een lijm speciaal gemaakt voor waardoor het bewegen en knipperen van je ogen niet anders of vreemd aanvoelt. De wimperextensions zijn bijna gewichtloos en voelen natuurlijk aan.

Wimperextensions zijn waterproof en kunnen gewoon gedragen worden tijdens het douchen, zwemmen of sporten. Mascara is vrijwel niet nodig. Mocht je wel gebruik willen maken van make-up, dient dit uitsluitend make-up op waterbasis te zijn. Make-up op oliebasis zijn schadelijk voor de wimperextensions.

Wimperextensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes, zodat elk gewenst effect gecreëerd kan worden. Wimperextensions zijn net zo gemaakt als een natuurlijke wimper; dikker aan de onderkant en dunner aan de top. In overleg met jou wordt er gekozen voor de beste look. Glamour, classy of casual, er zijn erg veel mogelijkheden!

Voordelen van wimperextensions:

-Wimpers aangepast naar jouw wensen
-Elk moment op de dag een mooie oogopslag
-Wimperextensions zijn praktisch en gewichtloos
-Geen beschadiging aan je eigen natuurlijke wimpers
-Geen mascara, wimperverf of wimperkruller meer nodig
-Zwemmen, douchen en sporten is geen probleem
-Bestand tegen water, licht, zon, zee en zweet
-Liftend en fris effect
-Wimperextensions blijven 4 tot 6 weken zitten (verschilt per persoon)

Veel gestelde vragen over wimperextensions:

Hoe lang duurt het laten zetten van een nieuwe set wimperextensions One by One?

Bij een nieuwe set wimperextensions One by One wordt er per haar één wimperextension aangebracht. Afhankelijk van de hoeveelheid wimpers die je hebt duurt een nieuwe set gemiddeld 2,5 tot 3 uur.

Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen?

Helaas zijn wimperextensions niet geschikt voor iedereen. Wimperextensions zijn niet geschikt voor personen met zwakke of weinig tot geen wimpers. Tevens zijn wimperextenions niet geschikt in combinatie met huidafwijkingen/ontstekingen/infecties/wondjes/overgevoeligheid rondom de ogen. Twijfel je of wimperextensions voor jou geschikt zijn? Neem dan contact op met je wimperstyliste!

Hoe lang blijven wimperextensions mooi?

Een extension wordt aan je eigen wimper gevestigd door middel van een speciale lijm. Hierdoor groeit de extension tegelijk uit met je eigen wimper. De gemiddelde groei-cyclus van wimpers ligt tussen de twee tot drie maanden. Het is hierbij normaal dat je tussen de 1 en 5 wimpers per dag verliest. Om je wimperextensions mooi te houden dien je de nazorg goed te volgen en kun je de wimpers het beste laten bijvullen vanaf 2 tot 5 weken, afhankelijk van de groei-cyclus van je wimpers. Indien je deze niet laat bijvullen zul je tussen de twee tot drie maanden je extensions kwijt zijn.

Wimperextensions Moringa
Schoonheidssalon Moringa Wimperextensions OBO 3
Schoonheidssalon Moringa Wimperextensions OBO
Wimperextensions Moringa
Wimperextensions Moringa
Schoonheidssalon Moringa Wimperextensions OBO 2