SPECIALS

Soms zijn er omstandigheden waarbij de huid meer verzorging nodig heeft. Bijvoorbeeld bij weerstandsvermindering, beschadiging of verlies van vitaliteit en energie. De specials van Extenso Skincare bevatten een hoge concentratie werkzame bestanddelen die de huid sterk voeden. De meeste specials zijn geschikt onder een masker, als dagelijkse aanvulling onder een crème of als kuurbehandeling.

Aloë Vit Emulsion 75 ml
Deze multifunctionele emulsie bevat een hoge concentratie vitaminen en werkstoffen die de huid intensief voeden, verzorgen en hydrateren. Aloë Vit Emulsion geeft de huid nieuwe energie en verbetert de gehele structuur en uitstraling. De emulsie is geschikt als bodyverzorging en tevens de perfecte nachtverzorging voor de veeleisende huid.
Alle huidtypen

Renewing Vitamin E-Oil 150 ml
Deze pure, intensieve olie herstelt de gespannen huid en maakt haar soepel en zacht. Het verhoogt de weerstand van de huid, verstevigt de structuur en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Renewing Vitamin E-Oil is uitermate geschikt voor massage, als bodyverzorging en als intensieve nachtverzorging voor de droge, schilferige huid.
Alle huidtypen

Informatie over de producten, actuele prijzen of het aanvragen van een product? Klik dan op onderstaande button.