REINIGINGSPRODUCTEN

Voordat verzorgende producten aangebracht worden, is het van belang dat de huid wordt schoongemaakt van vuildeeltjes, transpiratie en make-up. Reinig daarom de huid zowel ’s ochtends als ’s avonds. Alleen dan bereiken de verzorgende producten het gewenste effect en kunnen voedende, hydraterende en beschermende werkstoffen optimaal door de huid worden opgenomen.

Eye Make-up Remover 150 ml
Deze remover is speciaal ontwikkeld voor een effectieve reiniging van de kwetsbare huid van ogen en lippen. Make-up wordt verwijderd zonder dat de gevoelige huid van de ogen en lippen extra belast wordt. Ook geschikt voor lensdragers.
Alle huidtypen

Soft Cleansing Milk 250 ml
Een zachte reinigingsmelk die op milde en effectieve wijze vuil, onzuiverheden en make-up verwijdert. De melk is rijk aan natuurlijke hydraterende bestanddelen die de huid in balans houden en de lipiden van de huidbarrière niet aantasten.
Alle huidtypen

Foaming Cleansing Gel 150 ml
Deze zeepvrije, mousserende formule lost onzuiverheden op en verwijdert op efficiënte wijze vuil en make-up. Na vermenging met water vormt de fel een romig schuim dat de huid perfect reinigt zonder haar uit te drogen en uit balans te brengen.
Gecombineerde tot vette huid

Hydro Cleansing Oil 250 ml
Deze hydrofiele reinigingsolie reinigt met haar natuurlijke bestanddelen de huid op een bijzonder zachte wijze. Na vermenging met water ontstaat er een lichte emulsie die de natuurlijke elasticiteit en vochtigheidsgraad niet aantast en op een milde wijze vuil en make-up verwijdert.

Informatie over de producten, actuele prijzen of het aanvragen van een product? Klik dan op onderstaande button.