HARSEN

Je kunt bij mij terecht voor het harsen van verschillende onderdelen van zowel je gezicht en/of je lichaam. Bij het harsen worden de ongewenste haren volledig met wortel verwijderd waardoor je langer een gladde huid ervaart, in tegenstelling tot het scheren van de haren.

Er wordt vaak gedacht en gezegd dat haren na het harsen donkerder terugkomen, dit is een fabel. Haren die al lang aanwezig zijn, worden door de jaren heen gebleekt door de zon. Zodra de haren op het gezicht en/of lichaam worden geharst, komen deze in de oorspronkelijke kleur terug. Het kan zijn dat dit wat donker is dan je gewend bent.

Harsen gezicht:

Heb je haren op je bovenlip, kin en/of wangen die je graag weg wilt hebben? Dan kun je dit uiteraard laten harsen. Speciaal voor het gezicht gebruik ik hars voor de gevoelige huid. Per onderdeel duurt dit ongeveer 10 minuten.

Harsen lichaam:

We hebben veel haren op ons lichaam. Je kunt bij mij terecht voor het harsen van de volgende onderdelen: oksels, onderbenen, bovenbenen, gehele benen, onderarmen, bovenarmen, gehele armen, rug, borst, buik en bikinilijn. De duur van deze behandelingen verschilt per onderdeel maar ligt vaak rond de 30 minuten. 

Schoonheidssalon Moringa harsen lichaam