GEZICHTSBEHANDELINGEN

Bij Schoonheidssalon Moringa kun je terecht voor verzorgende, intensieve en ontspannende gezichtsbehandelingen. Je kunt bij mij, naast de aangegeven behandelingen, de gezichtsbehandelingen naar wens aanvullen. Ideaal!

Meet me
Deze gezichtsbehandeling duurt 25 minuten en is perfect geschikt voor nieuwe klanten. Maak kennis met de salon en met jouw huid.
De ‘Meet me’ bestaat uit: analyse van de huid, reiniging, dieptereiniging, masker en aansluitend dag- of nachtverzorging.

Basic
De ‘Basic’ is een gezichtsbehandeling van 45 minuten en bestaat uit de volgende onderdelen: reiniging, dieptereiniging, waterdampapparaat, korte gezichtsmassage, masker en aansluitend dag- of nachtverzorging.

Extra
Een heerlijke behandeling van 60 minuten waar ook je wenkbrauwen mooi worden gemaakt. De ‘Extra’ bestaat uit: epileren van de wenkbrauwen naar wens, reiniging, dieptereiniging, waterdampapparaat, gezichtsmassage, masker en aansluitend dag- of nachtverzorging.

Special
Dit is de langste en uitgebreidste gezichtsbehandeling in de salon. 75 minuten heerlijk ontspannen waarbij de huid uitstekend wordt verzorgd. De ‘Special’ bestaat uit de onderdelen: epileren van de wenkbrauwen naar wens, reiniging, dieptereiniging, waterdampapparaat, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker met hoofdhuidmassage, serum, oogverzorging en aansluitend dag- of nachtverzorging.

Losse behandelingen

Wil je jouw gezichtsbehandeling aanvullen met een andere korte behandeling? Dat kan! Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen: wenkbrauwen verven, wenkbrauwen harsen/epileren, wimpers verven, onzuiverheden verwijderen per kwartier, bovenlip harsen en/of kin harsen.

Wat is een huidanalyse?

Een huidanalyse is een analyse die bij iedere klant wordt gemaakt en ook elke keer wordt bijgehouden. Er wordt gekeken naar de huidsoort, gevoeligheid, doorbloeding, vocht etc. om zo de beste producten te kunnen gebruiken bij elke gezichtsbehandeling. Ook wordt in een analyse de resultaten van eerdere behandelingen bijgehouden zodat er altijd kan worden teruggekeken naar eerder geboekte resultaten.

Wat is een waterdamp apparaat?

Een waterdampapparaat, ook wel vapozone genoemd, is een gezichtsstoombad. Dit apparaat wordt ingezet tijdens de dieptereiniging of een masker om de werking ervan te versterken. Doordat het apparaat stoom uitblaast over het gezicht gaan de poriën openstaan waardoor onzuiverheden verwijderen ook een stuk makkelijker gaat. Een waterdampapparaat beschikt over een kruidenreservoir voor kruiden zoals lavendel, kamille, eucalyptus etc. voor een extra rustgevend en kalmerend gevoel maar ook voor de voeding van de huid.