GEZICHTSBEHANDELINGEN

Bij Schoonheidssalon Moringa kun je terecht voor verzorgende, huidverbeterende en ontspannende gezichtsbehandelingen. Je kunt bij mij, naast de aangegeven behandelingen, de gezichtsbehandelingen naar wens aanvullen. Ideaal!

Meet me
Deze gezichtsbehandeling duurt 25 minuten en is perfect geschikt voor nieuwe klanten. De ‘Meet me’ bestaat uit: analyse van de huid, reiniging, dieptereiniging, masker en afsluitend dag- of nachtverzorging.

Basic
De ‘Basic’ is een gezichtsbehandeling van 45 minuten en bestaat uit de volgende onderdelen: reiniging, dieptereiniging, gezichtsstoombad, korte gezichtsmassage, masker en aansluitend dag- of nachtverzorging.

Extra
Een heerlijke behandeling van 60 minuten waar je een losse behandeling naar keuze aan kunt toevoegen. De ‘Extra’ bestaat uit: een losse behandeling naar keuze, reiniging, dieptereiniging, gezichtsstoombad, gezichtsmassage, masker en aansluitend dag- of nachtverzorging.

Special
Dit is de langste en uitgebreidste gezichtsbehandeling in de salon. 75 minuten heerlijk ontspannen waarbij de huid uitstekend wordt verzorgd. De ‘Special’ bestaat uit de onderdelen: twee losse onderdelen naar keuze, reiniging, dieptereiniging, gezichtsstoombad, gezichtsmassage, masker, serum, oogverzorging en aansluitend dag- of nachtverzorging.

Acne behandeling

Tijdens mijn opleiding ben ik gespecialiseerd in het uitvoeren van acne behandelingen. Na het vernieuwen van technieken en de ruimte in de nieuwe schoonheidssalon, is het vanaf heden mogelijk om deze specialisatie te boeken! Een acne behandeling bestaat uit: dubbele reiniging, dieptereiniging, masker met gezichtsstoombad, onzuiverheden verwijderen, serum, afsluitende dag- of nachtverzorging.

Twijfel je of een acne behandeling geschikt is voor jouw huid? Kom dan langs voor een gratis huidanalyse.

Acne kuurbehandeling

Het beste resultaat bij een acne huid behaal je door meerdere acne behandelingen en het allerbelangrijkste: thuis de juiste producten gebruiken. Bij de acne kuurbehandeling kom je vijf keer langs (om de 4 á 6 weken) en krijg je een skincare kit mee afgestemd op jouw huid voor thuisgebruik. 

Onzuiverheden verwijderen

Heb je last van mee-eters (comedonen) en/of gerstekorrels (milia)? Kies dan voor het verwijderen van onzuiverheden. Voor het verwijderen van onzuiverheden vindt een korte reiniging plaats.

*Heb je naast mee-eters last van pukkeltjes? Boek dan een acne behandeling voor het beste resultaat.

Losse behandelingen

Wil je jouw gezichtsbehandeling aanvullen met een andere korte behandeling? Dat kan! Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen: wenkbrauwen verven, wenkbrauwen harsen/epileren, wimpers verven, onzuiverheden verwijderen per kwartier, bovenlip harsen en/of kin harsen.

Wat is een huidanalyse?

Bij een huidanalyse wordt er gekeken naar de huidsoort, gevoeligheid, doorbloeding, vocht etc. om zo de beste producten te kunnen gebruiken bij elke gezichtsbehandeling. Ook wordt in een analyse de resultaten van eerdere behandelingen bijgehouden zodat er altijd kan worden teruggekeken naar eerder geboekte resultaten.

Wat is een gezichtsstoombad?

Een gezichtsstoombad, ook wel een waterdampapparaat of vapozone genoemd. Dit apparaat wordt ingezet tijdens de dieptereiniging of een masker om de werking ervan te versterken. Doordat het apparaat stoom uitblaast over het gezicht gaan de poriën openstaan waardoor onzuiverheden verwijderen ook een stuk makkelijker gaat. Een gezichtsstoombad beschikt over een kruidenreservoir voor kruiden zoals lavendel, kamille, eucalyptus etc. voor een extra rustgevend en kalmerend gevoel maar ook voor de voeding van de huid.