CRÈMES

Dagelijks wordt de huid bloodgesteld aan diverse factoren die de huidfuncties verstoren. Beschermen, verzorgen en herstellen is daarom van essentieel belang. Extenso Skincare crèmes bevatten hoogwaardige ingrediënten die de huid zowel ’s nachts als overdag beschermt en verzorgt. Alle crèmes zijn voorzien van UV-filters (SPF 6) die vroegtijdige veroudering van de huid door zonlicht tegengaan.

Intense Skin Moisturiser 75 ml
Intense Skin Moisturiser is een zijdezachte, verfrissende crème met intensief hydraterende bestanddelen en natuurlijke ingrediënten als Panthenol, Lemon Balm en Allantoïne. Deze crème versterkt de vitaliteit van de huid en helpt haar te beschermen tegen vrije radicalen. Het resultaat: de huid ziet er fris en stralend uit.
Alle huidtypen

Purifying Cream 75 ml

Deze lichte, maar zeer effectieve crème helpt op natuurlijke wijze overvloedige talgproductie te normaliseren en het vochtgehalte van de huid op peil te houden. Naast een matterende werking heeft de crème tevens een herstellende en ontstekingsremmende werking. Het draagt bij aan een zachte, comfortabele, matte huid.
Gecombineerde tot vette huid

Delicate Calming Cream 75 ml
Deze crème is een ware weldaad voor de snel geïrriteerde en gevoelige huid. Ook bevat het een uitgebalanceerd ‘Anti Irritant Complex’ die de huid volledig tot rust brengt en irritaties en roodheid vermindert. De crème herstelt de huid en verhoogt haar weerstand. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen, de huid voelt zacht en glad aan.
Gevoelige en geïrriteerde huid

Rich Revitaliser 75 ml
Rich Revitaliser bevat het hoogwaardige Natural Nutrition Factor Complex. Dit complex voedt de huid, gaat vervroegde huidveroudering tegen en verzacht lijnen en rimpels. De crème verbetert de weefselspanning, hydrateert en activeert de celstofwisseling. De huid voelt steviger en zachter aan en is zichtbaar jonger en levendiger.
Droge en rijpere huid

Eye Repair Complex 15 ml
Deze exclusieve crème is speciaal ontwikkeld voor de tere, gevoelige huid rondom de ogen. Eye Repair Complex verbetert de elasticiteit en de veerkracht van de huid en reduceert de eerste tekenen van huidveroudering. De crème geeft de vermoeide en gespannen oogomtrek een frisse uitstraling.
Alle huidtypen

Energy Booster 50 ml
Deze luchtige fluid is verrijkt met een unieke combinatie van voedingsstoffen, vitaminen en vochtbindende elementen. De combinatie en antioxidanten en UV filters verzachten lijntjes en gaan vroegtijdige huidveroudering tegen. De veeleisende huid krijgt extra energie om haar soepelheid en stralende teint te verbeteren.
Vermoeide en veeleisende huid

Ultra Rich Revitaliser 50 ml
Deze ultra rijke crème is de oplossing voor de veeleisende, rijpere huid. Ultra Rich Revitaliser bevat hoogwaardige werkstoffen die de huid voeden en het celvernieuwingsproces stimuleren. Vervroegde huidveroudering wordt tegengegaan en rimpels en lijntjes worden verzacht. De huid wordt zichtbaar gladder, zachter en ziet er jonger en stralender uit.

Informatie over de producten, actuele prijzen of het aanvragen van een product? Klik dan op onderstaande button.